vetreria romena

... din pasiune pentru sticla ...

Reciclare deseu de ambalaj de sticla ( cod 150107 )

Vetreria Romena S.R.L. colecteaza in vederea reciclarii deseuri de ambalaj de sticla, cod 15 01 07. Folosita ca ambalaj, sticla este un material foarte raspandit, atat in mediul urban cat si in mediul rural. Sticla, utilizata ca ambalaj, cu precadere in industria alimentara, ofera diferitelor produse avantajul de pastrare a calitatii atat pentru bauturile racoritoare sau alcoolice cat si alimentelor conservate.
Golite de continut, sticlele sau borcanele devin deseuri de ambalaj de sticla, adica o materie prima ideala reutilizarii prin reciclare in fabricile de sticla. Compania noastra si-a propus sa fluidizeze procesului de colectare a deseurilor din sticla, pornind de la colectarea responsabila a acestor deseuri, pana la gestionarea eficienta a acestora in vederea reciclarii.
Astfel am depus toate demersurile necesare obtinerii autorizatiilor de mediu si am fost autorizati pentru:
- colectare deseuri de ambalaj de sticla
- transport deseuri de ambalaj de sticla
- depozitare deseuri de ambalaj de sticla
- reciclare deseuri de ambalaj de sticla

Avantajele incheierii unui contract cu privire la trasabilitatea deseurilor de ambalaj de sticla cu societatea noastra:
- negocierea contractului de preluare a responsabilitatii reciclarii deseurilor de ambalaj de sticla;
- costuri reduse destinate indeplinirii acestei responsabilitati;
- certitudinea indeplinirii obiectivelor legale;
- informarea periodică asupra activitaților desfăşurate cu privire la indeplinirea obligatiilor de reciclare de deseu de ambalaj de sticla ce va revin;

Camion deseuri sticla

Deseu ambalaj sticla

Damigene Vetreria Romena

Damigene Vetreria Romena

Damigene Vetreria Romena

Pe langa argumentele mentionate mai sus va mai facem o propunere. Mai exact, va invitam sa ne vizitati. Astfel, puteti vedea intreg procesul pe care-l implica reciclarea deseului de ambalaj de sticla pentru o informare cat mai corecta si exacta.
Daca pentru societatea dumneavoastra este necesar sa incheiati un contract de preluare a responsabilitatii colectarii deseurilor de ambalaj de sticla, pentru produsele pe care le puneti pe piata, este suficient sa ne sunati la numarul +40 728 728 628 sau sa ne scrieti un email pe adresa harry@vetreriaromena.ro pentru a stabili de comun acord o intalnire la sediul Vetreria Romena SRL in care sa putem discuta toate detaliile unui astfel de parteneriat.
Asadar, avem toate premisele ca si tu sa fii alaturi de noi.