vetreria romena
 
Selecteaza limba: romana | english | deutsch

... din pasiune pentru sticla ...

SC VETRERIA ROMENA SRL

SC Vetreria Romena SRL a fost infiintata in noiembrie 2014. In luna decembrie 2014 au inceput lucrarile de amenajare a fabricii. A fost compartimentata hala cu spatiu de productie, vestiare, oficiu, birouri, magazii si ateliere. A fost construit cuptorul de sticla cu o capacitate de 190 tone. Inaugurarea cuptorului (prima aprindere) a avut loc in februarie 2015. In luna martie 2015 s-a inceput productia a 2 marimi de damigene, 25L si 54L, cu 1 robot si o linie de poductie (3 mese de lucru automatizate).
In luna mai au fost finalizate, in regie proprie, matritele pentru damigenele de 5L, 10L, 15L, 20L si 34L. Odata cu producerea intregii game de damigene normale (narrow neck) au crescut vanzarile la export.
In luna august 2015 Vetreria Romena a achizitionat de la un producator italian de cosuri toata gama de matrite pentru cosuri din plastic pentru damigene. Tot in luna august 2015, societatea a achizitionat din Italia inca un robot pentru turnare sticla, astfel, incepand cu luna august, productia de damigene s-a dublat.
In luna noiembrie au fost create, in regie proprie, matritele pentru damigene cu gura larga (wide neck) de 5L si 10L.Odata cu realizarea acestui tip de damigene, s-a reusit penetrarea pietei italiene, piata cu traditie in fabricarea damigenelor cu gura larga. Succesul pe piata italiana se datoreaza calitatii mai ridicate a damigenelor noastre fata de cele italiene (cu pana la 30% mai multa sticla).

Fabrica sticla Vetreria Romena

Fabrica de sticla Vetreria Romena

Damigene Vetreria Romena

Damigene Vetreria Romena

Damigene Vetreria Romena

Cuptor sticla Vetreria Romena

Damigeana Dama 5l

Damigeana gura larga 15l

Damigeana 25l

Damigeana 54l

In luna decembrie 2015 societatea a realizat, tot in regie proprie, primele matrite de borcane, creatie proprie, de 6L si 8,5L, precum si matrita de damigeana cu gura larga de 15L. Tot in luna decembrie a fost creata matrita pentru damigeana de vin tip “dama”, de 5L, creatie proprie, in doua variante: cu capac sau cu dop. Efortul nu s-a oprit aici, fost create si matritele pentru borcanele de 5L, 7L, 9L, 10L si 15L, precum si matritele pentru damigeana dama de 3L, care vor au intrat in productie in luna martie. Dupa instalarea celui de-al treilea robot cuptorul a fost pornit la inceputul lunii martie 2016. Productia de articole de sticla s-a multiplicat de 4 ori in 2016, intrucat societatea a realizat in ianuarie 2016 inca un rand de mese de lucru, in acest moment avand in dotare 4 randuri de mese, robotul principal fiind capabil sa deserveasca doua randuri de mese de lucru alternativ, prin marirea vitezei de miscare (alimentare alternativa stanga-dreapta). Au fost introduse in productie damigenele bocca larga (wide neck) de 20L, 25L si 34L, creindu-se si o varianta proprie, inexistenta pe piata, cu capac de plastic cu filet si garnitura si borcanele de 10L, 15L, 20L si dama de 3L cu capac filetat. Si nu ne oprim aici. Vom continua sa inovam, vom continua sa producem calitate, vom continua sa ne respectam partenerii de afaceri.

Asadar, avem toate premisele ca si tu sa fii alaturi de noi.